Bon Chic

The Company

Jou blij maken met de gaafste en mooiste woonaccessoires voor een betaalbare prijs is hét idee achter Bon Chic interieur. Bon Chic is ontstaan uit de liefde en passie voor wonen en interieur. Vooral het vinden van mooie en originele items voor een prijs die voor iedereen leuk is, geeft mij energie. De website is begin oktober online gegaan en sindsdien biedt Bon Chic een geselecteerde collectie woonaccessoires, kussens en plaids aan waarbij de details en originaliteit voorop staan. Juist de details zijn belangrijk om je interieur helemaal af te maken!

Met een kwalitatief aanbod aan decoratieve interieur artikelen wil ik jou meer van het leven thuis laten genieten. Het doel van Bon Chic is om jou een hotel chic interieurstijl aan te kunnen bieden, waarmee je comfort en een chique stijl kan combineren. Ik blijf voortdurend zoeken naar nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. De voorraad blijft klein, zodat de collectie continue vernieuwd kan worden!

Mijn verhaal

Maar wie is Bon Chic?

Nu je Bon Chic kent, ben je misschien ook nieuwsgierig naar het gezicht achter Bon Chic… Ik stel mij graag voor! Ik ben Jill en ik woon in Apeldoorn. Ik ben altijd zoekende geweest naar het antwoord op de vraag ‘wat wil ik’? Ik ben een aantal keren geswitched van een creatieve naar een administratieve baan. Toch ontbrak er elke keer iets. Misschien klinkt het cliché, maar ik ben zo blij dat ik eindelijk de stap heb durven zetten om voor mijzelf te beginnen!

Voor mijn eigen huis ben ik het liefste elke dag bezig om om weer iets nieuws te vinden om het mee in te richten. Dat ik dit nu met jullie kan delen vind ik super! Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken over de collectie als ik ben én misschien zelfs een beetje meer. Mijn doel is om de collectie beetje bij beetje uit te kunnen breiden en jullie wekelijks kan verrassen met nieuwe items. Wil je graag meer weten? Stuur dan gerust een berichtje!