Haal de zomer in huis

Haal de zomer in huis

Tips voor een Zomers Interieur

De zomer is het seizoen van warmte en ontspanning. Waarom zou je die heerlijke zomerse sfeer alleen buiten ervaren? In dit blog deel ik enkele tips om de zomer naar binnen te halen en je interieur een frisse, luchtige en vrolijke uitstraling te geven. Of je nu een modern, minimalistisch interieur hebt of juist houdt van een bohemien vibe, er zijn tal van mogelijkheden om een zomers gevoel te creëren in je huis. Lees verder en laat je inspireren!

Kleurrijke accenten
Breng de levendigheid van de zomer in huis door te spelen met kleurrijke accenten. Kies voor kussens, plaids, vazen, kunstwerken of accessoires in heldere tinten zoals geel, oranje, turkoois of roze. Deze kleurrijke accenten geven je interieur direct een zomerse en vrolijke uitstraling.

Natuurlijke materialen
Geef je interieur een natuurlijke en zomerse touch door het gebruik van materialen zoals riet, bamboe, linnen en hout. Kies voor een rotan stoel, een bamboe bijzettafeltje of een linnen gordijn. Deze materialen creëren een organische en ontspannen sfeer die perfect past bij de zomer.

Kussen Nore Ecru

Kussen Nore Ecru is met de hand in een patchwork geweven en past helemaal in de stijl van nu. De achterkant van het kussen is van ... - €29,95


Frisse en lichte stoffen
Vervang zware en donkere stoffen door lichte en luchtige materialen. Kies voor lichte gordijnen die de zomerbries binnenlaten en een fris gevoel geven. Vervang dikke tapijten door een luchtig geweven kleed of laat de vloer juist open en geniet van een zomerse blote voeten gevoel.

Verfrissende groene accenten
Haal de natuur naar binnen door planten toe te voegen aan je interieur. Kies voor groene kamerplanten zoals varens, palmen of sansevieria's om een tropische sfeer te creëren. Plaats ze op een opvallende plek in je interieur, zoals een hoek van de kamer of op een plantenstandaard, en geniet van het verfrissende groen.

Zomerse geuren
Creëer een zomerse ambiance met geurkaarsen, geurstokjes of essentiële oliën in zomerse geuren zoals citrusvruchten, munt, lavendel of zeebries. Deze geuren roepen direct een gevoel van frisheid en ontspanning op.

Geurstokjes Blessing Dark Amber

Met Geurstokjes Blessing Dark Amber kun je een rijke, uitnodigende atmosfeer creëren die de zintuigen prikkelt en je interieur een ... - €17,95

 

Buiten naar binnen halen
Breng de zomer naar binnen door buiten-elementen te integreren in je interieur. Denk aan een schelpenketting, kiezelsteenencollectie in een mooie glazen pot, of een paar strandfoto's die je herinneren aan zomerse vakanties.

Met deze tips kun je de zomerse sfeer naar binnen halen en je interieur transformeren in een oase van frisheid en vrolijkheid. Experimenteer met kleurrijke accenten, natuurlijke materialen, zomerse prints en patronen, en vergeet niet de verfrissende groene accenten en zomerse geuren toe te voegen. Geniet van de zomerse vibes in je eigen huis en laat de zon altijd schijnen, zelfs op regenachtige dagen!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.