Verzenden & Retourneren

Verzenden

Bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden. Je bestelling wordt in de meeste gevallen met PostNL verzonden. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling op afspraak in Apeldoorn te komen afhalen. Bij het afrekenen kan je deze optie aanvinken, vervolgens wordt er per mail een afhaalafspraak ingepland.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Je hebt altijd 30 dagen om je product(en) terug te sturen. Je kunt jouw bestelling retourneren door onderstaand retourformulier in te vullen. Let op: je kunt alleen retourneren wanneer jouw bestelling voldoet aan de retourvoorwaarden. De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening.

Retourvoorwaarden

De kosten voor het retour sturen van jouw pakket zijn voor eigen rekening. Artikelen moeten binnen 30 dagen worden teruggestuurd in de originele verpakking. Zonder ingevuld retourformulier worden producten niet retour genomen.Je bent verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het hebben ontvangen, bewaar je verzendbewijs dus altijd goed.Retourneren is geheel op eigen risico.

Zodra jouw retour is ontvangen, krijg je een e-mail ter bevestiging. Nadat jij de retourbevestiging per mail hebt mogen ontvangen, zal het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen gecrediteerd worden op het door jou gebruikte rekeningnummer.

Retourformulier

Contactformulier